Κατηγοριες

Καλαθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλαθι Ταμειο

Manufacturers

©2011 Κατασκευή PrestaShop™. All rights reserved

transmition

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΥΣ

 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Η SP-RACING μετά από πολυετή παρουσία στο χώρο των αερόψυκτων VW είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάζει το πρώτο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών για σκαραβαίους στην Ελλάδα.

Βασικός μας στόχος είναι να καλύψουμε το κενό που υπάρχει στην Ελληνική αγορά παρέχοντας σας με άριστης ποιότητας ανταλλακτικά στην πόρτα σας.

Βασική μας προτεραιότητα η ικανοποίηση του πελάτη σε επίπεδο ποιότητας, ανταγωνιστικών τιμών και γρήγορης εξυπηρέτησης.

Ελάτε σε άμεση επικοινωνία μαζί μας ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά σκαραβαίου και μάλιστα μερικά από αυτά στις χαμηλότερες τιμές της Ευρώπης αλλά στην ίδια ακριβώς ποιότητα!

Μια ομάδα φίλων του κλασικού σκαραβαίου που ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με τον σκαραβαίο το 1995, ο καθένας τότε σε προσωπικό επίπεδο με το αυτοκίνητό του. Η αγάπη και η ενασχόληση μ’αυτόν (καθώς και οι γνώσεις σε επίπεδο σπουδών – μηχανολόγοι μηχανικοί) μας οδήγησαν σήμερα σ’αυτό που ονομάζεται sp racing, μια μικρή και ευέλικτη επιχείρηση στην περιοχή της Σίνδου Θεσ/νίκης.

 

Κύριό μας αντικείμενο είναι η παροχή εξειδικευμένων ανταλλακτικών για όλα τα αερόψυκτα μοντέλα της VW καθώς και η προετοιμασία stock και highperformance κινητήρων για αυτά τα αυτοκίνητα.

Παρέχουμε επίσης λύσεις για όλα τα μηχανικά μέρη (αναρτήσεις, φρένα, κιβώτια ταχυτήτων) καθώς και για τα ηλεκτρικά, το εσωτερικό καθώς και εξωτερικό με πολυεστερικά εξαρτήματα καλύπτοντας όλες τις διαβαθμίσεις από εργοστασιακό επίπεδο έως και fullracing λύσεις.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την νέα μας ιστοσελίδα η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα και φωτογραφίες και είμασταν χαρούμενοι αν μας δίνατε συμβουλές για διόρθωση-βελτίωση.

Για τη γρήγορη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε χρησιμοποιείστε το mail της επιχείρησης. Για όσους δε διαθέτετε υπολογιστή και παρόλα αυτά θέλετε να επικοινωνήσετε δια τηλεφώνου μπορείτε να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα 2310 798032 κ 2310 798042

Από 18:00 έως και 20:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και εθνικών εορτών. Επίσης θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε και από κοντά στις εγκαταστάσεις μας στη Σίνδο Θεσ/νίκης (στη διεύθυνση της spracing ή τουautomotospa). Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντας τις γνώσεις μας πάνω στα θέματα που σας ενδιαφέρουν (και πάντα σχετικά με τα αερόψυκτα VW) ακόμη και αν δεν πρόκειται να καταλήξετε σε κάποια αγορά από την επιχείρησή μας. 

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και μια ευχάριστη παραμονή.